torsdag 28. februar 2013

Hipt med fornybart?

Daglig leder Heidi Juhler
En hver adferds- eller samfunnsendring som får oppmerksomhet fra mennesker med høy anseelse vil øke sin utbredelse. Det er derfor kjendiser brukes i reklame. Det er derfor Bill Clinton talte under Obamas valgkampavslutning.

Nå har det fantastiske begynt å skje, at bruk av fornybar energi til varme, lys og transport blir omfavnet av store deler av befolkningen. Skuespillere, hotellkonger, arkitekter og filosofer leder an og forteller med stolthet om sine valg av miljøvennlige og CO2-gjerrige kontorbygg, hus, hytter og matretter. De flyr riktignok like mye rundt i verden på ferier og kongresser, men det blir kanskje uhipt snart?

Denne tendensen til å ville vise frem sin miljøvennlighet gir mye positivt, men kan kanskje ha noen uheldige sider. Hvis det er ønsket om å vise seg, så kan kanskje valg av energiløsning for det nye prestisjebygget være en solanlegg, eller en bauta av en vindmølle? Om CO2-regnestykket viser at det hadde vært mer miljøvennlig å koble seg til fjernvarmeanlegget som allerede ligger klart, gir det kanskje ikke like fine avisoppslag?

Vi har en stor oppgave å vise folk at fjernvarme kan være bærer for den mest miljøvennlige varmen, stadig mer uavhengig av fossilt brensel. Historier om nye løsninger i fjernvarmen blir godt mottatt hos lokalmedia. Bruk anledningene. Er det mulig for fjernvarmen å konkurrere med kjendisenes løsninger og de store byggenes miljøfaner ?

1 kommentar:

  1. Jeg er Karem veldig glad for at jeg har blitt helbredet av (HERPES SIMPLEX VIRUS 2) med urtemedisinen til DR. AKHIGBE HERBAL CENTER, jeg har lidd av denne sykdommen de siste fire årene uten løsning før jeg kom over denne e-posten (drrealakhigbe@gmail.com) på internett av en urte-lege som har kurert så mange mennesker av herpesvirus med urte medisin, jeg velger også å gi ham en sjanse til å hjelpe meg, han fortalte meg hva jeg skal gjøre, og jeg gjorde det bra, og han sendte meg sin urtemedisin via Dhl-kurertjenester, og instruerer meg på hvordan jeg bruker det, følger jeg også hans instruksjon for bruk og han ber meg om å sjekke etter tre uker, og som jeg gjorde, til min største overraskelse, kom resultatet mitt ut som negativt, jeg er veldig glad for at det er noen som denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTRE som er klar til å hjelpe folk når som helst en dag. til alle leserne og seerne som tviler på dette vitnesbyrdet, slutter å tvile på det og ta kontakt med denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTER og se om han faktisk ikke vil hjelpe deg. Jeg er ikke en dum person som jeg vil komme ut til offentligheten og begynne å si hva noen ikke har gjort for meg. Han er virkelig en flott mann, han også helbrede sykdommer leve HIV, kreft, som, herpes, kronisk sykdom, diabetiker, hjertesykdom, astma, epilepsi. etc kontakt ham nå. med sin epost: (drrealakhigbe@gmail.com) eller du kan kontakte ham +2348142454860
    nettside. https: drrealakhigbe.weebly.com

    SvarSlett